El futur de l'escola la Mirada

L'AFA continua reclamant el nou edifici, que encara no té data de construcció


Temes relacionats

La sentència de l'1-O i el futur de l'escola la Mirada, a l'audiència pública (16/set/19)


  • Comparteix:

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'escola la Mirada han expressat, un cop més, la seva preocupació pel futur del centre, que ara mateix es troba en mòduls. Una situació temporal a falta que es construeixi el nou edifici, que encara s'ha de licitar.

Els pares i mares de l'escola la Mirada han dit la seva i han lamentat 'la manca d'espai' del centre. Des de l'AFA han estat clars: 'Estem farts!'. Des de l'associació pregunten a l'equip de govern quan estarà en marxa la construcció de l'edifici de l'escola.

La regidora d'Educació, Pilar Gorina, ha assegurat que per a l'executiu la Mirada és una prioritat. Gorina ha explicat que s'estan perfilant qüestions tècniques per licitar el projecte i per establir un calendari clar. Cugat Mèdia ja va avançar, en una entrevista amb la regidora, que l'escola no estaria enllestida de cara al curs vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.