El cobrament del tribut metropolità


Temes relacionats

Recupera aquí el torn de precs i preguntes de l'oposició del ple de setembre (16/set/19)


  • Comparteix:

El regidor de Junts per Sant Cugat Albert Salarich ha preguntat, com va fer al ple de juliol, sobre el posicionament de l'equip de govern sobre el tribut metropolità. Ha demanat si l'actual govern està d'acord amb el càlcul que s'ha fet per integrar-se a la zona 1 i si defensarà el recurs en contra que va presentar l'anterior equip de govern perquè el càlcul de l'AMB no perjudiqui els santcugatencs.

El tinent d'alcadia Pere Soler ha tonat a respondre que s'està fent una anàlisi sobre el tema i ha deixat clar que, en qualsevol cas, és un tribut metropolità que cobra l'AMB i que l'Ajuntament de Sant Cugat no pot gestionar directament. Ha avançat que estan en gestions amb ells i que tenen una trobada aquesta setmana per veure com es tira endavant la gestió i fer-ho el millor per a tota la ciutadania, no només la de Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.