100 dies per 'endreçar' l'Ajuntament

Ingla destina els tres primers mesos com alcaldessa a 'tenir l'estructura preparada' per al pla de govern


  • Comparteix:

Fa exactament 100 dies que l'alcaldessa Mireia Ingla va prendre possessió del càrrec gràcies al pacte de govern entre ERC-MES, el PSC i la CUP-PC. Durant aquests tres mesos, s'ha format un govern tripartit que ha prioritzat, en paraules d'Ingla, tenir una estructura preparada per al pla de govern, que se centrarà en fer front a l'emergència política, l'habitacional i la climàtica.

'Aquests 100 dies han servit per aterrar i prendre el control del govern', ha assegurat Mireia Ingla a Cugat Mèdia. L'alcaldessa ha explicat que en aquesta arrencada, el govern municipal ha intentat començar per posar l'ordre a l'Ajuntament i abordar l'emergència política des de la transparència i solucionar els problemes de contractació.

De fet, i preguntada per la seva decisió més important com a alcaldessa durant els primers 100 dies, Ingla ha destacat la reacció del consistori davant la investigació de la Fiscalia d'alguns contractes. Ingla ha concretat que s'ha transmès als treballadors la confiança en la seva feina i el suport necessari per tenir 'una bona governança' que permeti a partir del 2020 tenir 'una acció de govern exemplar'.

Respecte a l'emergència habitacional ha anunciat que convocarà la Taula d'Habitatge i s'abordarà la reestructuració de Promusa, alhora que també s'activarà la Taula de l'Emergència Climàtica. Per a l'alcaldessa, el cartipàs és un reflex de les prioritats de l'equip de govern i de la bona sintonia entre les tres formacions.




Mireia Ingla

Aquests 100 dies han servit per veure quines necessitats tenim. Ens ha de servir per impulsar el pla de govern que en breu comunicarem.

Mireia Ingla

El més important ha estat el missatge que hem donat als treballors. Davant l'episodi de la Fiscalia, hem transmès la confiança en la seva feina i el suport per a partir del 2020 tenir una acció de govern exemplar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.