L'Ajuntament, compromès a treballar 'immediatament' per millorar la situació al camí que porta a l'Avenç

Ingla admet que les obres del camí de l'Avenç 'no han estat una bona idea'


  • Comparteix:

La zona del camí del Crist Treballador no es pot tornar a asfaltar perquè forma part del Parc Natural de Collserola / Foto: Google Maps

La zona del camí del Crist Treballador no es pot tornar a asfaltar perquè forma part del Parc Natural de Collserola / Foto: Google Maps

L'Ajuntament es posarà a treballar 'de forma immediata' en la millora del camí del Crist Treballador, que connecta la carretera de la Rabassada amb l'Avenç i el Club Tennis Natació. En un vídeo publicat a Instagram, l'alcaldessa, Mireia Ingla, dona la raó a les queixes dels usuaris d'aquesta via: 'Les obres no han estat una bona idea'. Ingla es compromet a posar-hi solució 'de forma eficient i el més ràpid possible'.

Al ple d'aquest dilluns, el portaveu de Cs, Aldo Ciprian, va preguntar sobre la situació del camí. Des del govern, el regidor de Serveis Urbans, José Gallardo, va explicar que el terra del camí es va compactar per facilitar el trànsit i va recordar que la zona pertany al Parc Natural de Collserola i que, per tant, no es pot asfaltar. Gallardo també va explicar que s'hi aplicaria un producte per evitar que la pols s'enlairés quan hi passessin vehicles.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.