Cs critica l'excés de càrrecs de confiança tot i que valora la voluntat de transparència del govern

El partit taronja creu que 100 dies són pocs per treure conclusions i espera que el nou govern 'treballi per Sant Cugat'


  • Comparteix:

Els tres regidors de Cs en una imatge d'arxiu en roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

Els tres regidors de Cs en una imatge d'arxiu en roda de premsa / Foto: Cugat Mèdia

Cs fa un balanç prudent dels primers 100 dies del nou govern tripartit de Sant Cugat, format per ERC-MES, el PSC i la CUP-PC. La formació taronja valora l'aposta per la transparència i espera que 'es materialitzi en alguna cosa real', tot i que critica les 'noves capes de greix' de l'estructura, amb un 'excés' de càrrecs de confiança que, segons asseguren, causaran un sobrecost econòmic per al consistori.

El portaveu del grup municipal de Cs, Aldo Ciprian, reconeix que '100 dies són pocs per treure conclusions', i més tenint en compte el període vacacional. En declaracions a Cugat Mèdia, Ciprian explica que la gestió de l'herència del govern anterior ha centrat els primers 100 dies de govern i afegeix que no entenen la 'triple estructura' que hi ha ara al consistori. El portaveu assegura que 'Cs continuarà treballant per la màxima transparència en la gestió dels diners públics' i perquè 'no es repeteixin casos de presumpta corrupció i d'irregularitats en la facturació'.

Des de la formació feliciten el funcionament de les comissions informatives tot i que també lamenten que s'hagin d'assabentar de coses per la premsa, en relació a les destitucions de la gerent i del gestor de Promusa. Asseguren que seguiran de prop les noves decisions que prengui el govern i que des de Cs continuaran 'fent l'oposició que creiem'. 'Ningú ens dirà què hem de dir i què no', ha sentenciat Ciprian.


Aldo Ciprian

La part principal ha estat derivada del mandat anterior amb els casos de presumpta corrupció i irregularitats que ha hagut de gestionar el tripartit. Pel que fa a l'estructura, s'han incorporat noves capes de greix sense desfer-se de les heredades pel mandat anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.