Ajornada al 18 d'octubre la vaga general que s'havia convocat per a l'11

Els sindicats Intersindical-CSC i IAC cancel·len la convocatòria feta i en registren una de nova


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la vaga general del 21 de febrer / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de la vaga general del 21 de febrer / Foto: ACN

Els sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) han ajornat fins al 18 d'octubre la vaga general que inicialment havien convocat per aquest divendres 11, segons han confirmat a l'ACN fonts de Treball. La convocatòria de vaga coincideix en el temps en els dies en què es podria conèixer la sentència al judici de l'1-O i les posteriors mobilitzacions que s'estan preparant des de diversos sectors de la societat catalana.

Segons van explicar els sindicats en registrar el preavís, convocaven perquè segueixen sense resoldre's les reivindicacions econòmiques i socials de les últimes mobilitzacions, com la derogació de la reforma laboral, la manca d'un salari mínim més elevat o la promoció de la igualtat.

A més, van recordar que estan compromesos amb els drets nacionals, que consideren que afecten també la situació laboral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.