Detinguts a Sant Cugat tres presumtes lladres que haurien robat en un supermercat i un cotxe a Cubelles

Els Mossos d'Esquadra han recuperat el vehicle i els aliments robats


  • Comparteix:

Material incautat per la policia catalana / Foto: Mossos

Material incautat per la policia catalana / Foto: Mossos

Agents de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat han detingut aquest dijous tres homes, veïns de Terrassa i Cambrils, pel presumpte robatori d'un vehicle i de productes alimentaris d'un supermercat de Cubelles. El material robat a la botiga tenia un valor de 130 euros i, juntament amb el cotxe, ha estat recuperat pel cos de seguretat. Els detinguts, un d'ells amb antecedents, han passat a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí, que els ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Cronologia dels fets
A les cinc de la tarda d'aquest dijous els Mossos realitzaven un control preventiu al centre de Sant Cugat i van aturar els detinguts. Després d'identificar-los, els van deixar marxar perquè no van detectar cap irregularitat. Després d'això, el responsable del control va observar com el cotxe es dirigia a la Via Augusta i estacionava. Els dos ocupants del cotxe van sortir corrent i van pujar en un altre vehicle conduït per un tercer home, que els esperava.

Tot plegat va fer sospitar els agents, que van avançar-los amb el vehicle de patrulla per evitar que marxessin. Llavors van fer l'escorcoll del cotxe i van trobar 'gran quantitat de productes alimentaris, un parell de guants, un bat de beisbol i una màscara antigas'. És material, segons els Mossos, susceptible de ser utilitzat per cometre robatoris.

A més, van constatar que s'havia produït una denúncia pel robatori del primer vehicle, el que van deixar estacionat a la Via Augusta. De fet, la persona denunciant era la responsable del supermercat de Cubelles on els homes haurien comès el robatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.