Pere Soler (PSC) assegura que la sentència no fa perillar l'estabilitat del tripartit

El socialista creu que 'a Sant Cugat s'ha fet una demostració de la fortalesa del govern'


  • Comparteix:

Susanna Casta, Pere Soler i Elena Vila / Foto: Cugat Mèdia

Susanna Casta, Pere Soler i Elena Vila / Foto: Cugat Mèdia

La sentència de l'1-O no posa en perill l'estabilitat de l'equip de govern. El tinent d'alcaldia socialista Pere Soler ho ha afirmat en roda de premsa i ha posat el cas santcugatenc com a bon exemple de diàleg i entesa. 'El que ha passat avui a Sant Cugat és la demostració de la fortalesa del govern: forces diferents conflueixen en un interès comú mentre mantenen les discrepàncies en qüestions de país', ha celebrat Soler.

'Aquest govern se sent fort per tirar endavant la resta del mandat', ha dit Soler, que ha reconegut, però, les contradiccions entre les diferents forces. Sant Cugat necessita, segons el tinent d'alcaldia, 'un govern compromès amb les accions del dia dia, fent polítiques de proximitat'.

Soler ha explicat que, quan es va signar l'acord de govern, les tres parts que integren l'executiu ja eren 'conscients de les dificultats dels moments' que vivia el país. El socialista veu el tripartit 'fort i legitimat' per tirar endavant la tasca de govern.


Pere Soler

El que ha passat avui a Sant Cugat és una demostració de la fortalesa del govern: forces diferents conflueixen en un interès comú mentre mantenen les discrepàncies en qüestions de país. Aquest govern se sent fort per tirar endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.