'Convergents pel No' diu que no s'ha satisfet cap de les condicions de CDC pel 'sí' a la Constitució europea


  • Comparteix:

La plataforma continua treballant perquè CDC mantingui el 'no' al tractat esuropeu

La plataforma continua treballant perquè CDC mantingui el 'no' al tractat esuropeu

El col·lectiu 'Convergents pel No', impulsat pel santcugatenc Jordi Puigneró, considera que encara no es compleixen les condicions aprovades en el congrés extraordinari celebrat el passat mes d'octubre per donar el vot afirmatiu a la Constitució europea. Des d'aquest col·lectiu asseguren que cal anar més enllà i no conformar-se amb els 'tímids passos' donats des del govern de l'Estat.

La plataforma 'Convergents pel No' continua lluitant per aconseguir que en el proper consell nacional que ha celebrar Convergència Democràrtica de Catalunya al mes de gener, s'opti per dir no a la Constitució europea.

Des d'aquest col·lectiu consideren que a hores d'ara no es satisfà cap de les condicions del text aprovat en el passat congrés extraordinari per votar a favor de la carta magna europea. Així ho ha afirmat el santcugatenc Jordi Puigneró, que ha afegit que si Convergència tendís ara cap al sí, estarien traint el que va aprovar la militància el passat mes d'octubre.

Jordi Puigneró

Nosaltres creiem que en aquests moments no es satisfà ni una sola de les condicions del text aprovat en el congrés extraordinari de l'octubre passat. No és cert que estem anant cap al sí.


Puigneró ha afegit que, de moment, els tímids passos fets pel govern espanyol només són paper mullat. Tot i això, el santcugatenc s'ha mostrat satisfet de la campanya engegada per 'Convergents pel No' ja que, segons ha dit, els petits avanços aconseguits són fruit de la pressió exercida des d'aquesta plataforma.

Jordi Puigneró

Ha sigut gràcies a la pressió d'aquest sector de militants de CDC que s'estan produint aquests minsos avanços. Per tantm creiem que no els pot capitalitzar ningú.


La plataforma 'Convergents pel No' seguirà batallant fins el consell nacional previst pel gener amb la voluntat que, si no es compleixen les condicions aprovades en el darrer congrés del partit, la postura final de la formació sigui contrària a la constitució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.