El govern rebutja la proposta de Cs per millorar la seguretat a les zones d'oci nocturn

El regidor de Joventut, Marco Simarro, ha argumentat que comparteixen la diagnosi però no les mesures


  • Comparteix:

Imatge d'una de les zones on hi ha més conflictes, a la carretera de Rubí / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'una de les zones on hi ha més conflictes, a la carretera de Rubí / Foto: Cugat Mèdia

L'equip de govern ha refusat la proposta de Cs per incrementar la seguretat a les zones d'oci nocturn de la ciutat. El regidor de Joventut Marco Simarro ha expressat 'la preocupació' del govern per aquesta qüestió, que ha assegurat que estan afrontant per altres vies de les que planteja la moció presentada pel partit taronja. El text ha obtingut els vots favorables del grup proposant, els contraris dels tres partits de l'equip de govern i l'abstenció de Junts per Sant Cugat, que en un primer moment ha demanat retirar la proposta per treballar-la més a fons conjuntament.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha explicat que han presentat la moció 'per alertar el govern' després de posar sobre la taula les dades dels Mossos sobre lesions i agressions en aquests espais d'oci nocturn. Argumenta que la problemàtica requereix una 'solució immediata' i celebra que el govern ja faci, tal com ha explicat Simarro, algunes de les propostes que exposen.

En aquest sentit, el corresponsable de l'àrea de Joventut ha assegurat que el text 'barreja moltes coses', com el consum d'alcohol de menors, les agressions i els camins nocturns segurs. Ha remarcat, a més, la importància de la tasca educativa i pedagògica per sensibilitzar que ja fa el consistori i ha anunciat que treballen amb 'marxes exploratòries' per fer camins segurs amb perspectiva social i de gènere. També ha reiterat que estan ultimant un Pla de Joventut que tindrà en compte aquestes qüestions.


Aldo Ciprian

Aquesta moció pretén posar en alerta l'equip de govern, res més. Són unes dades que, si no es posa remei, s'aniran incrementant i descontrolant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.