Fortuny (Junts) demana a ERC-MES i a la CUP-PC 'parlar' per fer un govern independentista a Sant Cugat

Al torn de precs i preguntes Cs també ha demanat informació sobre la contractació de serveis municipals


  • Comparteix:

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny / Foto: Cugat Mèdia

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny / Foto: Cugat Mèdia

La portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha demanat crear 'una taula de diàleg i treball' amb ERC-MES i la CUP-PC per abordar la possibilitat de crear un govern independentista (2'25''). 'Sant Cugat ha de tenir un govern coherent amb la posició expressada a les urnes: l'independentisme', ha dit Fortuny al torn de precs i preguntes del ple. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha contestat que properament els dos grups interpel·lats li respondran (7'35'').

ESCOLTA-HO

Fortuny ha traslladat així la petició que ERC-MES i la CUP-PC trenquin el seu acord amb el PSC. 'No és una crítica, és una oportunitat', ha rematat l'exalcaldessa, que considera que les eleccions municipals del maig van definir 'una ciutat amb majoria independentista'.

Més peticions
Tant el portaveu de Cs, Aldo Ciprian, com la regidora taronja Munia Fernández-Jordán han demanat informació al govern sobre la situació de les presumptes irregularitats contractuals a l'Ajuntament (una investigació de la Fiscalia propiciada per una denúncia de Cs). Ciprian ha demanat si el fet que el servei de grua s'estigui oferint sense contracte té algun tipus d'inconvenient local (00'40''). De fet, ha demanat un dictamen jurídic al respecte que, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha dit que se li facilitarà.

Per la seva banda, la regidora de Cs Munia Fernández-Jordán (1'30'') ha demanat informació sobre la contractació temporal al Teatre-Auditori i sobre quina responsabilitat tindria al respecte el director de l'equipament en cas que hi hagi irregularitats. L'alcaldessa ha recordat que tot plegat està en mans de la Fiscalia i que l'Ajuntament també ho està investigant.

Ciprian (00'00'') també ha demanat dades d'assistència generals (sense entrar en detalls personals) dels treballadors municipals el dia de la vaga general de divendres passat. L'alcaldessa ha dit que se li respondrà en comissió informativa.


Carmela Fortuny

Els demanem una taula de diàleg i treball, almenys, per poder-ne parlar; ja no dic ni negociar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.