El PP demana que s'apliquin també als Túnels de Vallvidrera les bonificacions pactades al Grup de Peatges


  • Comparteix:

El Partit Popular de Catalunya demana a la Generalitat que apliqui al peatge dels Túnels de Vallvidrera la mateixa reducció del 40% en les hores vall dels dies amb més congestió viària, que preveu per altres peatges. El president del grup popular a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, creu que el govern tripartit hauria d' actuar ara amb els mateixos criteris que utilitzaven quan estaven a l'oposició i demanaven la supressió de les barreres de pagament.

El president del grup popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, demana a la Generalitat que apliqui també al peatge de l'E-9, als Túnels de Vallvidrera, la reducció del 40% en els dies de més congestió viària que s'ha pactat en l'última reunió del Grup de Peatges.

Fernández Díaz creu que el govern català ha d'extendre les bonificacions a totes les vies catalanes, sense cap excepció. L'escoltem.

Alberto Fernández Díaz

La Generalitat ha d'extendre les bonificacions ales vies catalanes sense cap excepció i més quan la Generalitat, conjuntament amb el consell comarcal del barcelonés i amb l'Ajuntament de Barcelona, són propietàries.


D'aquesta manera, el líder popular critica la postura de Josep-Lluís Carod-Rovira i d'altres membres dels partits del govern de la Generalitat, perquè creu que no són conseqüents amb la postura que havien defensat quan estaven a l'oposició, quan demanaven la supressió dels diferents peatges o, almenys en aquells dies de més retencions.

Des del PP s'han presentat diverses iniciatives per demanar un tracte tarifari més favorable per totes aquelles vies que pateixen embussos, i sobretot perquè es redueixin els elevats preus que hi ha al peatge dels Túnels de Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.