Suport unànime de Sant Cugat a les víctimes de la riuades del 22 d'octubre

El ple es compromet a donar resposta a la crisi climàtica


  • Comparteix:

Imatge de les conseqüències de la riuada de l'octubre passat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de les conseqüències de la riuada de l'octubre passat / Foto: Cugat Mèdia

El ple ha expressat aquest dilluns el seu condol per les víctimes de les riuades del 22 d'octubre passat, que van provocar la mort de tres persones i altres tres estan desaparegudes. Ho ha fet a través d'una declaració institucional que ha llegit la regidora de Junts per Sant Cugat Núria Fernàndez. El text també manifesta el suport a les famílies i als afectats dels aiguats, alhora que compromet el consistori amb polítiques de resposta a la crisi climàtica.

ESCOLTA-HO

De fet, la declaració adverteix que les alertes per episodis meteorològics adversos i temporals són cada vegada més freqüents com a conseqüència de la crisi climàtica. Per això referma 'la determinació d'emprendre totes les accions que calguin per tal que les polítiques municipals de la nostra ciutat siguin eficaces i donin resposta, així, a la crisi climàtica'.

El text també reconeix la professionalitat de tot el personal de serveis públics i la solidaritat dels voluntaris que van treballar a les tasques de recuperació i suport als afectats. De la mateixa manera, fa arribar la solidaritat de l'Ajuntament amb els consistoris i institucions dels territoris afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.