Àlex Corretja demanda l'Ajuntament per 'danys morals'

L'extennista hauria interposat la demanda arran d'un litigi per una llicència urbanística mal concedida


  • Comparteix:

La regidora de Cs Munia Fernández-Jordán ha demanat informació al torn de precs i preguntes del ple sobre una demanda de 400.000 euros interposada, assegura, per l'extennista Àlex Corretja a l'Ajuntament 'per danys morals'. L'executiu li traslladarà més informació en comissió informativa.

La demanda aniria lligada a l'acord al qual l'Ajuntament va arribar el 2015 per tancar el litigi sorgit arran d'una llicència mal concedida l'any 2001 a la zona de la Costa del Golf i en el qual la justícia va donar la raó a la part demandant, la família Aubareda-Dalmau, que va rebre 600.000 per part del consistori com a compensació.

El conflicte va arrencar el 2001 quan l'extennista va sol·licitar al consistori, i aquest la va concedir, una modificació urbanística al Pla Parcial de la Costa del Golf per construir un habitatge en dues parcel·les de la seva propietat en aquesta zona. La família veïna, els Aubareda-Dalmau, va presentar instàncies a l'Ajuntament per recórrer el canvi perquè consideraven que els perjudicava. Posteriorment, la família va recórrer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que al 2006 dictaminava l'anul·lació de la llicència d'obres de la casa d'Àlex Corretja i el seu enderroc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.