La junta de veïns de Valldoreix debatrà avui sobre la mobilitat al territori

La sessió plenària de l'EMD de Valldoreix té lloc aquest dijous a les set de la tarda


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una junta de veïns / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una junta de veïns / Foto: Cugat Mèdia

L'oposició de Valldoreix presenta aquest dijous, a la junta de veïns de l'EMD, quatre mocions. Una d'elles posarà sobre la taula el debat sobre la mobilitat al territori i la reclamació de les forces d'esquerres que es faci un pla integral al respecte. El finançament del pla director del Castell de Canals, la renovació de la xarxa de cartelleria per a entitats i la cessió de les parets públiques de Valldoreix per a finalitats artístiques són altres punts que es debatran. La sessió arrenca a les set de la tarda i es pot seguir en directe des de www.cugat.cat.

Ordre del dia
1. Aprovació de l’esborrany de l’acta del ple extraordinari del dia 14 d’octubre de 2019 i del ple ordinari del dia 22 d’octubre de 2019.

2. Mocions i propostes presentades pels grups al ple.
- Moció de la CUP-PC, ERC-MES i PSC per realitzar un Pla de Mobilitat integral de Valldoreix.
- Moció de la CUP-PC per a garantir el finançament de la següent fase del Pla Director del Castell de Canals.
- Moció de la CUP-PC per a la renovació i ampliació d’una xarxa de cartelleres per a la difusió i informació de les activitats d’entitats i associacions de Valldoreix i també per a l’informació de Bans i Informació Local Municipal.
- Moció del grup municipal d’ERC-MES i CUP-PC per posar les parets públiques de Valldoreix al servei de les entitats i artistes del poble per a fer-hi murals.

3. Donar compte dels Decrets de contractació, des del dia 11 d’octubre al dia 10 de novembre de 2019 ambdós inclosos.

4. Donar compte de l’execució del tercer trimestre del pressupost 2019. Expedient 1213/2018.

5. Donar compte de l’informe sobre els compliments de pagament del tercer trimestre de l’any 2019, i el període mitjà de pagament. Expedient 1213/2018.

6. Donar compte de les dades d’avaluació dels objectius d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat del tercer trimestre 2019, remeses al Ministeri d’Hisenda. Expedient 1213/2018.

7. Modificació Pressupostària núm 10/2019. Expedient 1213/2018.

8. Adjudicació del contracte de gestió del servei de bar-restaurant del Casal de Cultura i Joventut de Valldoreix. Expedient 798/2019.

9. Atorgar la compatibilitat per exercir l’activitat privada com a enginyer en geomàtica i topografia a Andrés Perez Bustos, amb l’activitat pública com a Inspector/Delineant de l’EMD de Valldoreix0. Expedient 927/2019.

10. Modificació de la Relació de Llocs de Treball de l’EMD de Valldoreix, amb l’amortització del lloc de treball d’administrativa d’atenció ciutadana, i la creació del lloc de treball d’administrativa de serveis generals. Expedient 553/2018.

11. Nomenament de representant a Consell General Organisme Autònom Municipal del Centre Cultural, a Susana Herrada Cortés.

12. Acció de govern.

13. Precs i preguntes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.