Berta Rodríguez és escollida per ocupar una de les 6 secretaries executives del PP de Barcelona


  • Comparteix:

Rodríguez fa una valoració positiva del congrés i considera que ha estat clarament 'd'unitat'

Rodríguez fa una valoració positiva del congrés i considera que ha estat clarament 'd'unitat'

Contribuir des de Catalunya a recuperar el govern de l'Estat Espanyol és l'objectiu que s'ha marcat el Partit Popular de Catalunya en el desè congrés provincial de Barcelona. El congrés ha servit per reescollir la seva presidenta Dolors Montserrat, així com per escollir a tres sotssecretaris i sis secretaris executius, entre els quals hi ha la presidenta del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez.

El desè congrés del PP de Barcelona ha estat tot un èxit, segons la portaveu del partit popular a Sant Cugat, Berta Rodríguez. Segons Rodríguez ha sigut un congrés d'unitat, tal i com s'ha demostrat amb la reelecció de la seva presidenta Dolors Montserrat amb un 87,7% dels vots dels militants i acabant així amb les discrepàncies que havien sorgit entre Montserrat i el president del PP a Catalunya, Josep Piqué.

El congrés ha servit també per escollir a tres sotssecretaris i sis secretaris executius, entre ells la mateixa Berta Rodríguez. En declaracions a aquesta emissora, Rodríguez s'ha mostrat molt contenta i il·lusionada per aquesta elecció, ja que creu que servirà per fer del PP un partit on hi hagi una veritable participació ciutadana. L'escoltem.

Berta Rodríguez

He quedat molt contenta i il·lusionada de que el PP de Barcelona m'hagi encomenat aquesta tasca de començar a fer arribar al partit tot lo referent a la societat, i sobretot de fer del PP un partit amb participació ciutadana


D'altra banda, durant el congrés també s'han plantejat qüestions com la redacció del nou Estatut de Catalunya. En aquest sentit, la presidenta local del PP creu que en aquesta qüestió s'està deixant de banda a una part molt important dels catalans. D'aquesta manera, Rodríguez recolza les declaracions que ha fet Josep Piqué en relació l'Estatut de Catalunya.

Berta Rodríguez

Crec que l'Estatut s'ha de fer al voltant d'una taula i que ha de regir a tots els catalans, i a totes les ideologies. Així no es pot excloure als demés, perquè ara s'està arribant a aquests extrems.


Segons Berta Rodríguez el congrés s'ha tancat amb l'objectiu d'arribar a ostentar en un futur a més regidories. Així ha afegit que per el Partit Popular la política comença en l'administració local, que és més propera al ciutadà, i són els seus problemes el que més preocupa al partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.