El nou consell de barri de Nucli Antic, a tocar

Només falta que se celebri la sessió constitutiva d'aquest òrgan participatiu


  • Comparteix:

El nou consell de barri s'ubicarà a l'Ateneu / Foto: Cugat Mèdia

El nou consell de barri s'ubicarà a l'Ateneu / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat és a punt de tenir sis consells de barri. El ple municipal ha ratificat aquest dilluns la creació del nou consell de barri de Nucli Antic, que es constituirà properament i que assumirà els barris Eixample Oest i Est i els sectors Centre Est i Centre Oest. El nou òrgan participatiu s'ubicarà a l'Ateneu i estarà presidit pel primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, que fins ara estava al capdavant de Centre Est. Aquest últim ens, que es reubicarà a l'Escola Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), estarà presidit a partir d'ara pel regidor Francesc Carol.

ESCOLTA-HO

El regidor de Participació i Barris, Marco Simarro, ha refermat el compromís municipal per la participació. El cupaire ha explicat que la redistribució respon al 'repte de sumar aquells que no participen a diari en la vida política'.

La nova distribució territorial dels consells de barri La nova distribució territorial dels consells de barri / Foto: Ajuntament
La nova distribució territorial dels consells de barri / Foto: Ajuntament



Marco Simarro

Pocs governs s'atreveixen a escoltar activament la ciutadania. El repte és sumar aquells que no participen a diari en la vida política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.