El pla d'equipaments estudiarà si es crea un nou casal per a la gent gran

Junts vota en contra de la seva pròpia moció per les esmenes dels grups del govern


  • Comparteix:

Gent gran assistint a un esdeveniment / Foto: Localpres

Gent gran assistint a un esdeveniment / Foto: Localpres

L'Ajuntament inclourà al pla d'equipaments l'estudi per la viabilitat d'un nou casal per a la gent gran a la ciutat. La iniciativa arriba, però, de manera singular, ja que el grup municipal proposant, Junts per Sant Cugat, ha votat en contra del seu propi text com a senyal de rebuig a les esmenes dels grups de l'equip de govern. La proposta original demanava estudiar la possibilitat d'instal·lar aquest espai al local on es troba actualment la brigada municipal, però l'executiu no ho veu viable perquè es tracta d'un local obsolet. De fet, està previst que la brigada canviï d'emplaçament durant aquest mandat.

ESCOLTA-HO

La regidora de Junts per Sant Cugat Núria Fernàndez ha carregat contra l'equip de govern per incloure esmenes 'infantils' i perquè considera que l'executiu critica sistemàticament la tasca dels executius anteriors. 'Una vegada més la resposta del govern tripartit és no a arribar a enteses amb nosaltres', ha lamentat. La postconvergent considera que tot plegat és per 'amagar la falta de projecte'.

Es tracta d'un posicionament no compartit per la tinenta d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert, que ha assegurat compartir l'esperit de la moció. Ara bé, considera que la planificació de la ciutat s'ha de fer amb ordre. 'Volem planificar la ciutat de forma integral', ha defensat. Per això, la cupaire ha exposat que el pla d'equipaments serà fruit d'un estudi dels recursos i de les demandes de les quals disposa la ciutat.

A la votació, les esmenes han rebut una abstenció de Cs i la negativa de Junts. El text final ha tingut els vots a favor dels regidors del tripartit, l'abstenció de Cs i els vots en contra dels nou de Junts.




Núria Fernàndez

Una vegada més la resposta del govern ha estat no a arribar a cap acord amb nosaltres. Amb unes esmenes infantils que evidencien la necessitat de malparlar dels governs anteriors i que evidencia la pròpia falta de projecte.

Núria Gibert

Plantegem un pla d'equipaments que parli dels recursos, de les necessitats, de les polítiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.