Cs carrega contra el Síndic de Greuges de Catalunya

El grup taronja considera Rafael Ribó partidista


  • Comparteix:

El Síndic de Greuges de Catalunya Rafael Ribó / Foto: ACN

El Síndic de Greuges de Catalunya Rafael Ribó / Foto: ACN

El grup municipal de Cs ha carregat aquest dilluns durant el ple municipal contra el Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó. El taronges han titllat el responsable de la institució de partidista, d'acceptar regals d'un empresari i de 'vividor', motius pels quals demanen la seva reprovació. La proposta de Cs no ha obtingut la sintonia de la resta de grups municipals, que han votat en contra de la moció presentada al ple, que també solicitava la dimissió de Ribó.

ESCOLTA-HO

El regidor de Cs Sergio Blázquez ha justificat aquesta petició per conductes del Síndic com haver acceptat regals d'un empresari, haver deixat de ser el síndic de les persones per ser-ne el del govern, no haver actuat contra el procés, haver descuidat les persones contràries ideològicament, per la manca d'empatia cap a les persones i per ser més un 'vividor' més que un defensor dels drets de la ciutadania.

Tot i els motius de Cs, la moció ha estat rebutjada per la resta de grups, que han vist en la proposta dels taronges una intencionalitat d'erosionar la institució catalana, més enllà de la figura de Ribó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.