Recoder descarta presentar-se a la presidència de la Generalitat

L'exalcalde de Sant Cugat i exconseller vol que es deixi de banda el 'tacticisme' en la vida política catalana


  • Comparteix:

Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

L'exalcalde de Sant Cugat i exconseller de Territori i Sostenibilitat Lluís Recoder no serà presidenciable a les pròximes eleccions catalanes. Se'n fa ressò el programa 'El Món a RAC1', que amb declaracions del santcugatenc assegura que, malgrat descartar estar a la primera línia política, treballarà en l'espai catalanista moderat 'El país de demà', també conegut com 'El grup de Poblet'.

Al matinal de RAC1 Recoder lamenta que la política actual estigui plena de 'tacticismes' i reclama 'elevar una mica la mirada'. L'exalcalde subratlla que no es dedica a la política i que no s'hi dedicarà més.

Els rumors del retorn de Recoder a la política sorgeixen de les informacions publicades a mitjans com 'Triangle' o al 'Preguntes freqüents' de TV3, que especulaven sobre la refundació del Partit Nacionalista Català (PNC) a partir de la jornada de reflexió 'El país de demà'. Va ser una trobada a Poblet aquesta tardor on, a banda de Recoder, també hi van participar personalitats del món postconvergent com Marta Pascal i Carles Campuzano.

Més santcugatencs a les travesses
Descartat que l'espai catalanista moderat estigui liderat per un santcugatenc, les travesses segueixen apostant perquè dos veïns de la ciutat estiguin al capdavant de les llistes de Junts per Catalunya. Els consellers Damià Calvet i Jordi Puigneró segueixen sonant per liderar aquesta candidatura, a l'espera encara que es concreti la data de les eleccions al Parlament.


Lluís Recoder

No em dedico a la política ni m'hi tornaré a dedicar. Volem repensar el futur del país perquè avui dia la política catalana està molt guiada pel tacticisme. I jo dic: elevem una mica la mirada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.