La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat, descontenta amb el ple municipal

L'entitat ha treballat una moció que havia de passar pel ple, però que s'ajorna al mes que ve


  • Comparteix:

La Plataforma de Pensionistes ha explicat al torn de l'audiència pública del ple de febrer que tenien previst intervenir durant el ple amb una moció institucional que van presentar a mitjans de gener. Aquest mateix dilluns s'han assabentat que finalment no entrava a l'ordre del dia, sinó que serà institucional a la sessió del març. Des de la plataforma han mostrat el seu 'descontentament' amb el govern local. 'No ens sentim ben tractats per l'Ajuntament', ha assegurat un dels membres de la junta, Josep Porta. Ha demanat, a més, 'voluntat política' per resoldre algunes de les demandes, les d'àmbit local.

La tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert, ha explicat la cronologia dels fets i ha reiterat les disculpes que ja els ha fet arribar per privat aquest dilluns al matí per la manca de comunicació 'per un error humà'. Gibert ha assegurat que la porta 'segueix oberta per tractar les qüestions que reivindiquen'.

Segundo Iglesias també s'ha expressat en aquest sentit, i ha demanat que les paraules que l'alcaldessa va dirigir a la gent gran durant el 'Canta Gran! 'no quedin en sac buit'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.