La fiscalia s'oposa a la sortida de presó de Romeva tres dies a la setmana per treballar

El ministeri fiscal s'oposa al 100.2 perquè veu similituds entre la feina que Romeva farà i la que tenia com a conseller


  • Comparteix:

Romeva sortint de la presó de Lledoners / Foto: ACN

Romeva sortint de la presó de Lledoners / Foto: ACN

La fiscalia ha presentat un escrit d'oposició a l'aplicació de l'article 100.2 a Raül Romeva per treballar, en la línia del que està fent amb la resta de presos independentistes. El ministeri públic insisteix a parlar de 'segon grau i mig' i subratlla que Romeva 'no assumeix el caràcter delictiu de la seva conducta'. També es queixa que no ha fet cap tractament, i considera que treballar en una entitat de cooperació entre Catalunya i Bòsnia no aportarà cap efecte en aquest sentit. És més, la fiscalia aprecia 'certa similitud' entre la feina que farà i la que realitzava com a conseller, 'el que no li va impedir cometre el delicte'.

'No només no existeix relació entre el delicte comès i la realització d'activitat laboral, sinó que els hàbits laborals no són una carència que s'hagi de treballar en l'intern', ha afegit. A més, la fiscalia subratlla que tampoc és precís aconseguir la reinserció social de Romeva, perquè està 'plenament inserta en la societat'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.