ICV demana 'congruència' a ERC i rebutja la seva voluntat de liderar l'acord Ajuntament-EMD


  • Comparteix:

El portaveu, Xavier Boix, diu que són l'alcalde i la presidenta de l'EMD el que han de liderar les negociacions

El portaveu, Xavier Boix, diu que són l'alcalde i la presidenta de l'EMD el que han de liderar les negociacions

ICV-EA demana a ERC que sigui 'congruent' en la seva postura sobre el conveni econòmic entre l'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix, i critica la voluntat dels republicans de liderar les negociacions entre les dues administracions. Els ecosocialistes demanen a ERC que aclareixi si donen suport a les reivindicacions de Valldoreix o bé assumeixen la postura de l'equip de govern de Sant Cugat, com van fer quan van votar en contra de les al·legacions de l'EMD als pressupostos municipals.

El portaveu del grup municipal d'ICV, Xavier Boix, considera que són l'alcalde i la presidenta de l'EMD els que han de liderar les negociacions per renovar el conveni econòmic entre les dues administracions, i no ERC. Boix demana 'congruència' als republicans i exigeix que aclareixin la seva postura. L'escoltem.

Xavier Boix

ERC no ha de liderar res. Han de ser congruents, i si estan d'acord amb la reivindicació de l'EMD, que votin a favor de les al·legacions, i si no que facin el que han fet. Que expliquin què vol dir la data límit del 31 de gener i què faran.


El portaveu d'ICV insta als republicans a treballar des de l'equip de govern de Sant Cugat perquè s'aconsegueixi compensar el deute històric de l'Ajuntament envers l'EMD, i que siguin solidaris amb la resta de forces del govern de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.