Cs proposa que Sant Cugat disposi d'un fons d'ajudes als afectats pel coronavirus

L'agrupació presenta un paquet de propostes econòmiques per fer front a l'impacte de la pandèmia a la ciutat


  • Comparteix:

Els regidors de Cs Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Els regidors de Cs Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Cs presentarà a l'Ajuntament de Sant Cugat un paquet de propostes per minimitzar l'impacte social i econòmic de la crisi del coronavirus a la ciutat. L'agrupació proposa la reducció de pagament i exempcions fiscals de tributs municipals, així com en el pagament de les taxes d'ocupació de la via pública. El grup taronja també vol que es creï 'un fons extraordinari d'ajudes als afectats', així com una finestreta única per resoldre dubtes de comerciants, restauradors, autònoms i petites i mitjanes empreses. També proposen la creació d'un telèfon d'atenció al públic gratuït per resoldre qualsevol tipus de dubte.

El grup municipal vol que l'administració local posi en marxa un servei a domicili per garantir la cobertura de les necessitats de les persones grans, almenys mentre duri la crisi.

Cs també vol que es garanteixin les mesures sanitàries en els transports públics que depenen del consistori. Tot plegat són propostes que es volen sumar a les que ja posa el marxa el gover, 'des de la lleialtat i amb la voluntat de consens'.


Aldo Ciprian

Proposem la creació d'un fons extraordinari de contingència, una finestreta única d'atenció a ciutadans, així com la creació d'un telèfon d'atenció gratuït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.