La seguretat per als vianants als enllaços entre Sant Cugat i Rubí

El veí Xavier Cacho es queixa de la perillositat de la zona sobretot quan és de nit


Temes relacionats

Canvi a les sessions d'audiència pública del ple (19/mai/20)

El futur de l'avinguda Baixador, la seguretat a la carretera de Rubí i els nius de cotorres, a l'audiència pública telemàtica (18/mai/20)


  • Comparteix:

Xavier Cacho ha preguntat a l'audiència pública del ple quines mesures prendrà el govern per millorar la seguretat per als vianants a la carretera de Rubí, al pas per sota del pont de la B30. Assegura que en franges horàries de poca llum la gent hi passa amb llanternes i que això és perillós. El tinent d'alcaldia Duch ha assegurat que el govern comparteix el neguit. Ha explicat que aquesta zona està sota l'empara de la urbanització de Can Sant Joan, que es fa per fases i que gestiona l'Incasol. Ara per ara, estant pendents del ministeri de Foment per acordar com es millora aquesta zona. Després d'uns inconvenients tècnics que ja estan resolts, ara falta un informe favorable del ministeri per fer l'urbanització.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.