Cs proposa la creació d'un segell 'Covid-free' per als establiments de restauració de Sant Cugat

La formació taronja ha presentat a l'Ajuntament quatre mesures de prevenció per acompanyar el desconfinament


Temes relacionats

El comerç de Sant Cugat afronta els primers passos del desconfinament amb peus de plom (22/mai/20)

El consistori crea tres comissions especials per abordar l'impacte de la Covid-19 a Sant Cugat (18/mai/20)


  • Comparteix:

El portaveu de Cs Sant Cugat, Aldo Ciprian, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El portaveu de Cs Sant Cugat, Aldo Ciprian, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Cs proposa que Sant Cugat impulsi 'un segell gratuït 'Covid-free' per a tots els establiments de restauració de la ciutat'. Es tracta d'una mesura que serviria per garantir tant la seguretat de treballadors com de clients de bars i restaurants. El portaveu de la formació, Aldo Ciprian, explica que seria l'Ajuntament qui establiria un protocol basat en les recomanacions i indicacions del ministeri de Sanitat que serviria per determinar quins establiments compleixen la normativa. És una de les quatre propostes que la formació taronja ha fet arribar a l'Ajuntament, a través de les comissions especials per abordar les conseqüències de la pandèmia, 'per fer més segura' la desescalada.

Més enllà de la restauració, Cs proposa tirar endavant 'un pla de cartells' i senyalització especial 'que recordin la importància de mantenir la distància de seguretat'. Aquests elements visuals es col·locarien als carrers i cruïlles amb més afluència de gent de la ciutat.

L'agrupació també proposa la creació d'un registre d'ofertes voluntàries de béns i subministres, depenent de l'Ajuntament i enllaçat al web municipal, per conformar una xarxa on els veïns puguin cedir els seus béns de forma més ràpida i propera.

Cs també demana un pressupost perquè el consistori pugui adquirir equips de desinfecció. Servirien per 'facilitar la descontaminació de pavellons i instal·lacions públiques'. De fet, el partit demana que aquests equips es puguin cedir a associacions i establiments que ho requereixin.


Aldo Ciprian

L'Ajuntament ha de fer un protocol per determinar el compromís amb el compromís amb la sanitat dels bars i restaurants. Ha de permetre al client saber quins establiments compleixen amb les normes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.