Sant Cugat reclama al govern compensacions pels sobrecostos en la reobertura de les escoles

El plenari demana el retorn a les classes presencials per evitar l'escletxa educativa i social


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Sant Cugat reclama a la conselleria d'Educació mesures de compensació econòmica als ajuntaments per fer front als sobrecostos que suposa el compliment de la normativa en la reobertura dels centres educatius. A més, demana que aquest procés de planificació de la tornada als centres educatius es faci en coordinació 'efectiva' amb el món local i que es tingui en compte la realitat i les necessitats de cada municipi.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

Les peticions de Sant Cugat es vehiculen a través d'una moció institucional, que ha llegit al ple la regidora de Junts Sandra Casat, amb la qual el plenari també ha expressat la necessitat de retornar a l'ensenyament presencial el curs vinent per evitar les conseqüències de l'escletxa educativa i social.

Per això es reclama una planificació consensuada amb la comunitat educativa que permeti la màxima presencialitat a totes les etapes, garantint l'atenció educativa a tot l'alumnat, facilitant la conciliació familiar i vetllant per la salut de tots els professionals.




Sandra Casat

Reclamar al departament d’Educació que reforci la coordinació efectiva amb el món local en la planificació de tot el procés de reobertura escolar dels ensenyaments obligatoris, no obligatoris i d’educació en el lleure. Tanmateix, s’insta al Departament per tal que estableixi les mesures de compensació econòmica als Ajuntaments per fer front als importants sobrecostos que deriven de les seves instruccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.