Sant Cugat posarà el focus en l'oci del jovent en temps de Covid-19

S'incrementarà la inspecció per evitar el 'botellón' i es buscaran propostes segures


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Ajuntament

Sant Cugat buscarà alternatives d'oci per al jovent que garanteixin la seguretat, especialment mentre durin les indicacions sanitàries contra la Covid-19. Així ho han acordat per unanimitat els grups municipals a través d'una moció de Junts per Sant Cugat i Cs, que també proposa incorporar en aquestes alternatives el sector de l'oci de la ciutat i el teixit associatiu. L'objectiu és evitar el 'botellón' ara que s'ha aixecat el confinament, però els establiments d'oci encara no han reobert, i les aglomeracions als espais públics, fet pel qual també s'incrementaran les inspeccions.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

A més, la moció acorda aprofitar aquesta oportunitat per millorar l'ordenació dels espais, la seguretat i el civisme. En aquest sentit, la regidora de Cs Munia Fernández-Jordan ha apostat per fomentar la corresponsabilitat amb mesures com una major presència policial i d'agents de civisme, i amb la senyalització de les normes sanitàries. Es vol incidir especialment en espais com parcs, descampats i aparcaments, on es reuneixen joves.

El text busca, a més, incorporar el sector de l'oci i el teixit associatiu de la ciutat en aquest oci que 'posi els joves al centre', com a dit el regidor de Joventut, Marco Simarro. El regidor de Junts per Sant Cugat Albert Salarich ha recordat que, segons calcula el sector de la restauració, el 55% dels establiments de restauració Sant Cugat estan en risc de tancament, una xifra que s'agreuja en el cas de l'oci. Això implica uns 140 establiments i 1.100 llocs de feina.


Fernández Jordán

Potenciem la coresponsabilitat de tothom. S'haurien d'incrementar les mesures de control per evitar el 'botellón'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.