Les Joventuts Socialistes posen en valor la tasca del govern municipal en el primer any de mandat

Asseguren que el govern ha actuat 'ràpidament' davant problemes com la crisi de la Covid-19, els temporals de vent i les actuacions de la fiscalia


  • Comparteix:

Imatge d'un ple municipal / Foto: Ajuntament

Imatge d'un ple municipal / Foto: Ajuntament

Les Joventuts Socialistes de Sant Cugat posen en valor el primer any de mandat del govern municipal i asseguren que ha reaccionat 'ràpidament' davant reptes com la crisi del coronavirus, els temporals de vent i pluja i les actuacions de fiscalia. En aquest sentit, la formació mostra el seu reconeixement al govern de Sant Cugat i li demana que 'no s'arronsi davant les sospites de corrupció'. En un comunicat, les JSC defensen que la ciutat té un 'govern valent' que aposta per la lluita contra el canvi climàtic amb mesures com l'anella verda i la zona de baixes emissions, entre d'altres.

La formació també reclama que els governs 'no tinguin por' en invertir en el jovent amb ajudes en plans educatius i de formació professional i laboral per tenir 'les mateixes oportunitats que les generacions anteriors sense els efectes greus de la crisi econòmica'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.