Promusa preveu fer habitatges de lloguer per a gent gran a la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

També en aquesta zona es farà un equipament amb finalitats socio-educatives

També en aquesta zona es farà un equipament amb finalitats socio-educatives

L'Ajuntament farà una nova promoció d'habitatge públic de lloguer per a gent gran a l'entorn de la plaça d'en Coll. Es tracta de 18 pisos que s'ubicaran darrera la finca coneguda com a 'Xalet de Josepa Negre'. D'altra banda, el consistori vol convertir aquesta casa catalogada en un equipament socio-educatiu, tot i que cal acabar de definir quins seran els usos concrets de l'immoble.

Els18 pisos que Promusa té previst construir a la plaça d'en Coll, darrera el 'Xalet de Josepa Negre', estaran destinats finalment a la gent gran. Així ho ha explicat el vicepresident del consell d'administració de Promusa i tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, que ha assegurat que l'objectiu és donar resposta a les necessitat d'habitatge d'aquest col·lectiu i fer-ho, a més, en una zona prou cèntrica.

Toni Ramon

Darrera de la plaça d'en Coll es farà un promoció d'habitatge per a gent gran aprofitant que és una zona cèntrica i per tant més idònia per fer pisos per gent gran.


D'altra banda, l'equip de govern estudia destinar el 'Xalet de Josepa Negre', una casa catalogada ubicada al número 4 de la plaça d'en Coll, a fer un equipament socio-educatiu. Així està previst en l'esborrany del Pla d'Actuació Municipal per al 2005-2007. Tot i això, la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha explicat que encara cal acabar de definir quins seran els usos concrets d'aquest immoble. Escoltem-la.

Àngels Solé

Hi ha definides algunes necessitats per part de serveis socials i d'educació, però encara no hem arribat a definir finalment els usos més clars i concrets.


Recordem que aquesta casa ha estat okupada durant un temps de forma il·legal, i que ara fa un any l'Ajuntament va decidir recuperar-la i rehabilitar-la per poder-hi fer un equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.