Els arbres més significatius del bosc de Volpelleres que no es puguin mantenir dins el recinte de La Mirada es trasplantaran

El consistori els traslladarà en l'espai on es preveia l'edificació del centre escolar abans del canvi d'ubicació i en plantarà de nous


  • Comparteix:

Imatge del bosc / Foto: Google Maps

Imatge del bosc / Foto: Google Maps

L'Ajuntament trasplantarà els arbres més significatius del bosc de Volpelleres que no es puguin mantenir dins del recinte de la futura escola La Mirada en l'espai on es preveia l'edificació del centre escolar abans del canvi d'ubicació. El consistori també plantarà nous arbres per compensar els que s'hagin de talar. La previsió de l'equip de govern és que el nombre d'arbres final sigui el mateix o superior als existents dins del parc del bosc de Volpelleres. Així ho ha explicat el president del consell de barri del Centre Oest, Francesc Carol, durant la sessió que ha tingut lloc de manera telemàtica aquest dijous. La trasplantació d'aquests arbres té una partida de 53.000 euros en el pressupost d'enguany en l'apartat d'inversions al Centre Oest.

Durant el consell de barri també s'ha explicat que les obres d'instal·lació dels mòduls de l'escola La Mirada al parc del Patufet començaran al juliol i que el pressupost per encarregar la redacció del projecte de la rotonda d'accés a Can Barata ja està llest. També en el capítol d'inversions, destaquen els 700.000 que l'Ajuntament destinarà a les millores d'instal·lacions esportives i els 150.000 euros per a la finalització de les obres del carril bici de l'Hipòdrom.

La sessió també ha servit per ratificar Alberto Valcarce, president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, com a vicepresident i representant del consell de barri del Centre Oest al Consell de la Ciutat. La de Valcarce ha estat l'única candidatura que s'ha presentat.

Al consell també s'ha explicat que la presentació de propostes per als pressupostos participatius va acabar el 21 de juny i que s'han recollit 149 propostes. Les línies estratègiques de les quals s'han rebut més propostes ha estat la de millorar els equipaments del barri, amb 42 propostes, i la de generar espais públics de convivència i joc, inclusius, nets, segurs i amb perspectiva de gènere, amb 41 propostes.




Francesc Carol

Hi ha una sèrie d'arbres que el que farem és trasplantar-los. Per la seva importància, els trasplantarem perquè puguin continuar creixent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.