La millora dels equipaments i fomentar activitats participatives, punts clau del Consell Nucli Antic

Les principals inversions se centren a les millores del Monestir i del Pav 1 i 2 de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

El Monestir centra bona part de la inversió del Nucli Antic / Font: Localpress

El Monestir centra bona part de la inversió del Nucli Antic / Font: Localpress

114 propostes s'han presentat als pressupostos participatius del Nucli Antic i la gran majoria estan enfocades a la millora dels equipaments del barri, creació d'espais públics de convivència i joc i l'aposta per la mobilitat accesible i sostenible. La tria de les propostes definitives serà cap a l'octubre amb uns tallers per prioritzar les diferents opcions. Així s'ha explicat al Consell de barri de Nucli Antic aquest dimarts on també s'ha ressaltat que el Monestir i el Pav 1 i 2 de la Rambla del Celler centraran gairebé la majoria d'inversions del barri per aquest 2020.

Al juliol es farà la validació tècnica de les propostes presentades i que hauran d'emmarcar-se en alguna de les línies estratègiques acordades al barri. Les persones, la ciutat i la millora del barri són els trets definitoris de les propostes dels pressupostos participatius.

La reunió també ha servit per escollir Rosa Maria Capo com a vicepersidenta del Consell de Barri, Marc Villoro com a secretari, Àlvar Roda i Silvano Bendinelli com a vocals.

El tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, ha destacat el pressupost i les inversions que busquen ajudar a la ciutadania i als sectors econòmics.




Pere Soler

El pressupost està molt centrar en ajudar a superar la crisi econòmica del covid 19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.