El posicionament sobre el Tribut Metropolità dels grups municipals

La Plataforma No Tribut Metropolità ha carregat al ple contra aquest impost


  • Comparteix:

La Plataforma No Tribut Metropolità, a l'audiència pública del ple de juliol, ha demanat als grups municipals el seu posicionament sobre la implementació del Tribut Metropolità a Sant Cugat. La intervenció ha anat a càrrec de la membre de l'agrupació Mireia Sanjuan.

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha traslladat el suport a la plataforma i ha explicat que el seu grup ja treballa a l'AMB perquè la ciutadania no s'hagi de fer càrrec de l'impost.

Per part de Junts, el regidor Carles Brugarolas ha criticat el tribut per ser 'inequitatiu' i ha recordat que l'anterior executiu va engegar el procediment per interposar un contenciós contra l'impost.

Des del govern, la portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, ha apuntat que hi ha municipis que es troben en situacions més problemàtiques que Sant Cugat al respecte del tribut i ha apel·lat a la solidaritat de tots els municipis de l'AMB per fer-hi front.

El portaveu del PSC, Pere Soler, ha explicat que l'Ajuntament només ha rebut set reclamacions sobre el tribut i ha recordat que aquest dimarts hi ha convocada una reunió per començar a preparar la taula de diàleg sobre l'impost.

Finalment, el portaveu d'ERC-MES, Francesc Duch, ha reivindicat que l'impost és 'favorable' per a la majoria de ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.