Junts per Catalunya crida als afiliats santcugatencs a participar en el congrés fundacional del partit

La nova formació presidida per Carles Puigdemont té com a objectiu presentar-se com a 'una forma diferent de ser partit polític'


  • Comparteix:

Gemma Foj fa una crida a tots els militants de Junts a participar en el congrés fundacional / Font: Junts

Gemma Foj fa una crida a tots els militants de Junts a participar en el congrés fundacional / Font: Junts

La formació política Junts per Catalunya insta als militants santcugatencs a participar en el congrés fundacional. El partit, liderat per Carles Puigdemont, vol aplegar tots els afiliats per dotar-se de contingut, organització i estructures de direcció. La santcugatenca Gemma Foj insta els afiliats que s'involucrin en la construcció del partit, una formació que, assegura, 'és un partit que pensa en el país, creu en la seva independència i lluita per aconseguir-la sense complexos ni pors'.

La voluntat de Junts és canviar, segons diuen, la forma de fer política, la qual cosa passa necessàriament per la participació activa de la militància per construir des de la base una formació 'amb unes idees fermes i arrelades, però amb un tarannà diferent'. D'aquesta manera, el partit es vol allunyar de les coalicions que el precedeixen. Foj assenyala que Junts no vol tenir cabuda en 'un sistema que està podrit', sinó que es vol presentar com la formació alternativa a la tradicional concepció de partit polític.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.