El PSC diu que retirarà la moció sobre una oficina municipal d'habitatge per buscar el consens


  • Comparteix:

Els socialistes neguen que sigui una moció 'oportunista' tal i com ha afirmat ICV

Els socialistes neguen que sigui una moció 'oportunista' tal i com ha afirmat ICV

El PSC de Sant Cugat ha anunciat que deixarà sobre la taula la moció sobre la creació d'una oficina municipal d'habitatge, que havien anunciat pel ple del proper dilluns. Tot i assegurar que no es tracta d'un moció oportunista, tal i com l'havien qualificat des d'ICV, els socialistes s'han mostrat partidaris de buscar el consens sobre un tema tan important com aquest.

En declaracions al magazine 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, el primer secretari del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor, ha avançat que tenen la intenció de deixar aquesta moció sobre la taula amb la voluntat de debatre el tema i buscar el consens en un tema tan important. Escoltem-lo.

Ferran Villaseñor

Nosaltres deixarem sobre la taula la moció


Tot i això, Villaseñor ha assegurat que en cap cas consideren que la seva moció sigui 'oportunista', ja que, segons ha dit, el tema de l'habitatge no és 'patent' de ningú i és un tema prou important com perquè se'n parli. El primer secretari del PSC ha recordat que aquest és un tema que està recollit als programes electorals de quasi totes les formacions i ha afegit que la seva única voluntat és la de presentar propostes que en d'altres llocs estan donant bons resultats i que, de moment, aquí a Sant Cugat no s'estan aplicant.

Ferran Villaseñor

L'habitatge no és patent de ningú, és una qüestió molt important, i l'oportunisme no és parlar d'aspectes que estan al programa electoral del partit. L'únic que fem és posar propostes sobre la taula.


En aquest sentit, Ferran Villaseñor s'ha sumat a la preocupació manifestada pels propis ecosocialistes pel fet que, segons diuen, els acords plantejats en la moció d'ICV sobre masoveria urbana no s'estan complint.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.