La junta del PDeCAT de Sant Cugat dimiteix en bloc

Des del partit argumenten que no han complert amb l'encàrrec de 'transitar' cap a Junts per Catalunya i lamenten la ruptura


Temes relacionats

L'exalcalde Joan Aymerich es dona de baixa del PDeCAT ( 9/set/20)

La ruptura entre Junts i el PDeCAT també arriba a Sant Cugat (31/ago/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: PDeCAT Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: PDeCAT Sant Cugat

La junta gestora del PDeCAT de Sant Cugat ha dimitit aquest dimarts al vespre a l'assemblea d'associats del partit al municipi. Argumenten que és una decisió 'coherent' perquè no han complert l'objectiu que els va encarregar la direcció general al març, quan van ser designats per 'transitar' des del Partit Demòcrata a Junts per Catalunya. Amb el trencament dels dos partits, asseguren que és moment de renovar la junta, tot i que expressen el 'desig' general d'entesa entre les formacions de cara al futur.

La fins ara presidenta de la junta local, Lola Mata, que també va dimitir la setmana passada del seu càrrec a la vegueria de les comarques de Barcelona, s'ha mostrat agraïda en declaracions a Cugat Mèdia de la confiança del partit en ella i ha explicat que vol seguir 'treballant pel país', tot i que encara no sap des de quin àmbit. De moment, Mata segueix formant part del PDeCAT i assegura que 'hi ha més coses que ens uneixen que no discrepàncies' amb Junts. La decisió de dimitir, segons la ja expresidenta, 'no ha estat fàcil', i, de fet, un dels sis membres de la junta ha expressat la voluntat de continuar-hi. Ara ha de ser la direcció nacional del partit qui convoqui eleccions locals o designi una nova junta gestora en els propers dies.

La renúncia de junta gestora s'ha donat a conèixer el mateix dia que l'exalcalde de Sant Cugat Joan Aymerich ha anunciat que estripava el carnet del PDeCAT.


Lola Mata

Nosaltres considerem que és una decisió coherent, que no ha estat fàcil. Ens hagués agradat que les coses haguessin anat diferent. Teníem aquest encàrrec i hi ha hagut una sèrie de desacords i les persones estan fent moviments d'un partit a l'altre a títol individual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.