L'exalcalde Joan Aymerich es dona de baixa del PDeCAT

Aymerich considera que 'tantes sigles i marques electorals han acabat confonent' l'electorat


Temes relacionats

La junta del PDeCAT de Sant Cugat dimiteix en bloc ( 9/set/20)


  • Comparteix:

L'exalcalde de Sant Cugat, Joan Aymerich / Foto: Localpres

L'exalcalde de Sant Cugat, Joan Aymerich / Foto: Localpres

L'exalcalde de Sant Cugat Joan Aymerich estripa el carnet del PDeCAT. En una carta adreçada al president del partit, David Bonvehí, el santcugatenc considera que 'tantes sigles i marques electorals han acabat confonent el nostre electorat'. I va més enllà: 'Mai em va convèncer la decisió de substituir Convergència'. De fet, Aymerich explica que es va mantenir associat a CDC fins i tot quan es va crear el PDeCAT.

La baixa d'Aymerich, que s'ha donat a conèixer el mateix dia que la junta local del PDeCAT ha dimitit en bloc, ve motivada sobretot per les disputes amb Junts per Catalunya. 'És del tot inadmissible que s'arribi al punt de presentar una demanda judicial per un ús de marca, a un partit que no deixa de ser l'hereu de Convergència', reflexiona.

Aymerich va ser alcalde de Sant Cugat entre 1987 i 1999 i ha estat diputat al Parlament de Catalunya en diverses etapes. També ha ocupat el càrrec de president local de CDC. Tant en clau nacional com santcugatenca, l'exalcalde assegura que s'ha sentit 'fora de lloc' després que es distanciés de la vida pública. 'Com si el fet de portar l'etiqueta de CDC pogués perjudicar la imatge del PDeCAT', lamenta.

Més baixes
Aymerich no ha estat l'única personalitat santcugatenca que s'ha donat de baixa al PDeCAT. Recentment ho van fer la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny; els regidors Cristina Paraira, Eloi Rovira i Joan Puigdomènech i els consellers Damià Calvet i Jordi Puigneró. Tots ells ho van fer per 'centrar-se en el nou partit' que lidera Carles Puigdemont. Aymerich, això sí, no ha concretat si donarà suport a cap altre projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.