Pere Soler, únic candidat a encapçalar la nova executiva del PSC

Soler compta amb més del 60% dels avals de la militància


  • Comparteix:

Pere Soler és l'única persona que s'ha presentat a encapçalar la nova executiva / Foto: Cugat Mèdia

Pere Soler és l'única persona que s'ha presentat a encapçalar la nova executiva / Foto: Cugat Mèdia

L'agrupació del PSC de Sant Cugat elegirà aquest dimecres la nova executiva local que ha de conduir el partit durant els propers tres anys. Tancant ja el període de presentació de candidatures, Pere Soler, que es presenta a la reelecció, serà l'únic candidat amb l'aval del 60% de la militància. L'assemblea, que s'ha hagut d'ajornar en diverses ocasions per la pandèmia de la Covid-19, es realitzarà de manera telemàtica, garantint la participació de tota la militància i el vot secret.

L'actual primer secretari del PSC a Sant Cugat i candidat a la reelecció, Pere Soler, ha explicat a Cugat Mèdia que es presenta de nou amb la voluntat de continuar fent créixer l'agrupació local, tant en nombre de militants com en pes polític en l'executiva nacional. Soler ha assegurat que ara per ara el PSC és el partit amb més militància de la ciutat, amb 120, una xifra que vol millorar, encara més, en els propers anys.

En la mateixa assemblea, a més de la primera secretaria i l'executiva que l'acompanyarà, també s'elegirà la mesa de l'assemblea, així com la representació dels consellers de federació de la comarca de l'agrupació.


Pere Soler

Consolidar, per una banda, a nivell intern el grup de treball que ens ha portat a assolir uns resultats espectaculars aquí a Sant Cugat, amb una renovació de més del 60% de l'executiva, amb entrada d'aire fresc, i amb la voluntat de fer créixer l'agrupació de Sant Cugat que, ara per ara, és la formació política que compta amb més militància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.