Cs no assistirà al ple extraordinari per la inhabilitació de Torra

La formació taronja considera que el govern fa un ús 'partidista' de la convocatòria


  • Comparteix:

Els tres regidors de Cs Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els tres regidors de Cs Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El ple extraordinari d'aquest divendres on es posarà sobre la taula el debat de la inhabilitació de Quim Torra com a president de la Generalitat no comptarà amb la presència de tots els regidors. Els tres representants de Cs s'absentaran de la sessió, ja que consideren que serà una 'pèrdua de temps i diners'. El portaveu de la formació taronja, Aldo Ciprian, apunta que el govern local 'vol utilitzar aquest ple de forma partidista' i emplaça l'alcaldessa a fer actes polítics fora de l'àmbit institucional.

Cs mostra el seu rebuig a "qualsevol iniciativa de suport a persones que salten la llei reiteradament" i justifica l'absència a la sessió "per responsabilitat i perquè està en contra de les nostres conviccions polítiques". A més, el grup municipal considera que el motiu de la convocatòria "no té cap caire municipal".

La formació taronja considera que la convocatòria extraordinària d'un ple, en les circumstàncies actuals, quedaria justificada si s'abordessin qüestions com les emergències sorgides a causa de la Covid-19.

El ple extraordinari tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de deu del matí.


Aldo Ciprian

Entenem que l'administració pública no està per a actes polítics. L'alcaldessa no hauria d'utilitzar el ple, que és una eina de tota la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.