ERC critica la proposta de modificacions del PGM a la Floresta


  • Comparteix:

Esquerra Republicana de Catalunya ha lamentat la forma de treballar de l'equip de govern en la presentació de les modificacions del Pla General Metropolità a La Floresta. La formació política critica que el nou document introdueixi propostes que no s'han debatut ni consensuat.

Segons la formació política, l'ajuntament ha volgut córrer massa en la darrera fase del pla director de La Floresta. Des d'ERC, es denuncia que les propostes de modificació del PGM no es corresponen amb el què els veïns van aprovar. El partit critica la introducció de nous conceptes, alguns d'ells molt concrets i la falta d'una referència més explícita en qüestions ja tractades. Sara Bertran, membre de la formació política, explica que els veïns estan força decebuts amb el consistori santcugatenc.

Sara Bertran



Les suggerències d'ERC proposen la construcció de pisos de protecció oficial que respectin la topologia del paisatge, la preservació integral de Can Busquets, i la desaparició del Vial de Cornisa. Un punt fonamental és però, que totes les cases que l'any 76 van quedar fora de l'ordenació del PGM, siguin legalitzades. Escoltem Sara Bertran.

Sara Bertran



Esquerra Republicana ha fet una crida perquè totes les decision que facin referència al pla director siguin debatudes i aprovades en el si de la Comissió del pla i perquè l'ajuntament compleixi tots els compromisos assolits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.