Declarat nul el contracte de manteniment de zones verdes i jardineres de Sant Cugat

La nul·litat del contracte per part del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic comportarà indemnitzacions


  • Comparteix:

Foto d'arxiu / Foto: Ajuntament

Foto d'arxiu / Foto: Ajuntament

El contracte dels serveis de manteniment de les zones verdes i jardineres ha quedat anul·lat. Així ho estableix una resolució del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, per defectes en algunes valoracions i puntuacions. Ara, l'Ajuntament de Sant Cugat ha de reiniciar la licitació d'un servei que es considera bàsic i essencial, i que té un cost de contracte de més de 12 milions d'euros. Es per això que el ple municipal d'aquest dilluns ha acordat el compliment d'aquesta nul·litat i iniciar l'estudi de les indemnitzacions a les empreses i persones afectades. De moment, la prestació passa de nou a les empreses adjudicatàries abans d'aquesta licitació fins que es completi el procediment d'una nova adjudicació.

ESCOLTA-HO

La licitació anul·lada es va iniciar el setembre del 2018 i es va completar el febrer de 2020. Gairebé dos anys que ara cal tornar a començar amb un nou procediment per adjudicar el servei.

El regidor de Serveis Urbans, José Gallardo, ha explicat durant el ple que ja s'han reunit amb les empreses afectades per explicar la situació i que ja estan treballant en la resolució de les indemnitzacions i la licitació nova.

Tot els grups municipals, tret de Junts per Sant Cugat que s'ha abstingut, han donat suport al compliment a la resolució del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic i a iniciar els tràmits nous. Tot i així, els grups de l'oposició han criticat que s'hagi arribat a aquesta situació i la manca d'informació, com ha expressat la regidora de Junts, Cristina Paraira.






José Gallardo

Hem fet les reunions amb les empreses implicades per explicar la situació. Estem treballant per resoldre les indemnitzacions i la nova licitació.

Cristina Paraira

Tenim molts dubtes i veiem problemes des de l'adjudicació. La situació que ve és molt complexa i complicada. Com a mínim es podria informar.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Es prou evident , que l'actual ajuntament no va be, les indemnitzacions que ara s'hauran de pagar a les empreses a les quals s'ha rescindit el contracte, suposarà un sobrepost important, i mentre es torna a licitar el servei, qui fa el manteniment ?

Pere Ferrer Morello. Enviat el 20/oct/20


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.