El futur del bosc de Volpelleres i una petició per reubicar un pipicà de Mira-sol, a l'audiència pública

Cugat Mèdia recull els detalls de les intervencions de l'audiència pública del ple municipal


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu del bosc de Volpelleres / Foto: Google Maps

Una imatge d'arxiu del bosc de Volpelleres / Foto: Google Maps

Les queixes de l'associació SOS Bosc de Volpelleres han arribat al ple municipal, al torn de l'audiència pública, per posar de manifest 'la necessitat de protegir' aquest espai de la ciutat, on s'hi construirà, en una parcel·la, l'edifici de l'escola La Mirada. Al mateix torn s'ha donat veu a les queixes veïnals per la construcció d'un espai de socialització per a gossos a Volpelleres. El ple d'aquest dilluns ha estat en format virtual i les preguntes i intervencions del públic s'han hagut d'enviar anticipadament i per escrit. Cugat Mèdia recull aquí tots els detalls.

ESCOLTA-HO

El futur del bosc de Volpelleres
L'associació SOS Bosc de Volpelleres ha enviat una intervenció on recull "la necessitat de protegir el bosc de Volpelleres" davant la construcció d'edificis com l'escola La Mirada. Ha respost el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, que ha assegurat que l'executiu local és "molt sensible" quants a qüestions ambientals. Tal com va explicar a Cugat Mèdia, ha detallat que l'Ajuntament ha procurat que no hi hagués un conflicte entre l'escola i el parc: "Són compatibles i poden conviure". A més, ha subratllat que no es perdrà quantitat d'arbres. El projecte es portarà a aprovació inicial al novembre.

Queixes per un pipicà
Xavier Olivella, en nom de diversos veïns dels carrers d'Osca i Saragossa, a Mira-sol, ha fet una proposta de reubicació per a un pipicà que hi ha a la zona. El regidor de Participació i Barris, Marco Simarro, ha explicat que aquest espai de socialització és fruit d'una proposta del consell de barri del districte i admet que s'han rebut queixes. Per fer-hi front, explica que l'Ajuntament va oferir reunions per "apropar postures", però ha subratllat que no hi ha espais alternatius al que es va triar. A més, ha lamentat que la construcció del pipicà va patir intents de boicot per entorpir els treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.