Els equipaments municipals, tret dels que ofereixen espectacles, tanquen a les 21h per adaptar-se al toc de queda

L'alcaldessa fa una crida a respectar les restriccions: "Aturar la Covid-19 és a les nostres mans"


Temes relacionats

[FAQ] Què es pot fer i què no es pot fer amb el toc de queda? (25/oct/20)


  • Comparteix:

La Casa de Cultura és un dels espais afectats per la nova regulació / Foto: Cugat Mèdia

La Casa de Cultura és un dels espais afectats per la nova regulació / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat s'adapta a les restriccions que imposa el toc de queda amb el tancament de tots els equipaments municipals a les nou de la nit. L'excepció són aquells que ofereixin espectacles culturals amb públic, que poden tancar a les deu de la nit, tal com estableix el nou marc de limitacions. Per garantir el compliment del paquet de mesures, l'Ajuntament ha reforçat el torn nocturn de la Policia Local.

Una de les afectacions al calendari local és sobre l'espectacle 'A bola de nieve', de Martirio & Chano Domínguez, previst inicialment a les nou de la nit i que s'ha hagut d'avançar a les vuit del vespre per adaptar-se a les restriccions. També podran tancar a les deu de la nit les sales de cinema. Pel que fa als equipaments esportius, així com centres cívics i l'escola de música, hauran de plegar a les nou.

El confinament nocturn a Catalunya és de deu de la nit a sis del matí i les sancions per incomplir-los van dels 300 als 6.000 euros. Les persones que es desplacin per motius laborals o de causa major queden exemptes d'aquesta limitació. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha fet una crida perquè la ciutadania respecti les restriccions, ja que "aturar la Covid-19 és a les nostres mans".

Control contra els botellots
El ple va donar llum verda a una moció per intensificar la vigilància nocturna a Sant Cugat i controlar les zones de botellot. Des del dia 20 d'octubre la Policia Local ha efectuat 57 identificacions i ha interposat 34 denúncies per consumir alcohol a la via pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.