Cs creu que l'escrit de Fiscalia sobre els contractes municipals demostra que va haver-hi 'quelcom més que irregularitats'

El portaveu taronja, Aldo Ciprian, diu que la investigació sobre les contractacions és "la punta de l'iceberg", i recorda el 'cas 3%'


  • Comparteix:

Els regidors de Cs, en una imatge d'arxiu / Foto: Cs

Els regidors de Cs, en una imatge d'arxiu / Foto: Cs

Cs sosté que l'escrit de Fiscalia que tanca i arxiva la investigació sobre les contractacions presumptament irregulars fetes entre 2017 i 2018 posa de manifest que el llavors equip de Secretaria i Intervenció va cometre 'quelcom més que irregularitats'. L'agrupació taronja, que va motivar amb una denúncia la investigació, considera que 'ara la pilota està a la teulada' de l'Oficina Antifrau de Catalunya, 'que haurà de determinar si hi ha o no irregularitats'.

En declaracions a Cugat Mèdia, el portaveu del grup municipal de Cs, Aldo Ciprian, ha carregat contra la reacció de Junts per Sant Cugat a l'escrit de la Fiscalia, del qual considera que "només s'han quedat amb el títol" i que no han aprofundit en les seves 14 pàgines.

Ciprian va més enllà, però: "Això és només la punta de l'iceberg", ha indicat en referència a la interlocutòria del 'cas 3%'. En aquell escrit del jutge De la Mata es proposava jutjar Convergència Democràtica i el PDeCAT i s'assenyalava que la presumpta trama corrupta hauria actuat en almenys 31 adjudicacions d'obra pública, entre les quals hi ha l'adjudicació a la constructora Teyco de la promoció d'habitatge públic a la plaça dels Rabassaires, a Sant Cugat.

El portaveu taronja també ha carregat contra els anteriors responsables de Secretaria i Intervenció fent una comparació amb els que ocupen aquesta responsabilitat actualment i a qui considera "infinitament més competents" que els anteriors.

En tot cas, Ciprian ha refermat el respecte a les conclusions de Fiscalia i emplaça el seu partit a mantenir la tasca de "fiscalització".


Aldo Ciprian

L'equip de Secretaria i Intervenció ha comès quelcom més irregularitats. Ara tenim un equip infinitament més competent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.