La falta de mestres a les escoles bressol municipals i la remodelació del carrer Abat Marcet, a l'audiència pública

Cugat Mèdia recull els detalls de les intervencions de l'audiència pública del ple municipal


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu del carrer de l'Abat Marcet / Foto: Cugat Mèdia

Una imatge d'arxiu del carrer de l'Abat Marcet / Foto: Cugat Mèdia

La falta de mestres substituts a l'escola bressol municipal Tricicle i l'oposició d'un grup de veïns a la remodelació del carrer de l'Abat Marcet han centrat el torn de l'audiència pública. El ple d'aquest dilluns ha estat en format virtual i les preguntes i intervencions del públic s'han hagut d'enviar anticipadament i per escrit. Cugat Mèdia recull aquí tots els detalls.

ESCOLTA-HO

Escola Tricicle
La mare de l'escola bressol Tricicle Alba Peña ha fet arribar al govern el neguit per la manca de professors substituts al centre. La regidora d'Educació, Pilar Gorina, assegura ser conscient de la situació i ha explicat que la bossa de mestres, frenada a causa de la Covid-19, ja ha estat aprovada i aviat s'activarà. Per fer front a la manca de professorat al centre, Gorina assegura que s'han contractat vuit persones per afrontar la situació amb garanties.

La remodelació del carrer Abat Marcet
Diversos veïns del carrer de l'Abat Marcet han fet arribar preguntes sobre el projecte de remodelació d'aquesta via, que tal com explicava Cugat Mèdia aquest diumenge, tirarà endavant després de rebre el vistiplau en una consulta amb els habitants de la zona. El regidor de Qualitat Urbana, Mobilitat i Transport, José Gallardo, ha explicat que el procés, sorgit dels pressupostos participatius, ja havia començat amb l'anterior equip de govern, i que es va fer una nova enquesta el juliol passat després de copsar algunes negatives veïnals, que no han estat ratificades per la majoria dels votants. Sis persones s'hi han mostrat contràries, que representen un 27,27% dels vots. Ara es tirarà endavant la licitació perquè les obres puguin arrencar l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.