Dos milions més per mitigar els efectes de la Covid-19

El ple aprova una modificació del pressupost per finançar noves mesures anti-Covid


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament destinarà dos milions més a mitigar els efectes de la Covid-19 al municipi. El ple municipal ha aprovat aquest dilluns una nova modificació del pressupost per incorporar aquesta quantitat provinent del romanent. La modificació servirà per activar una nova línia d'ajuts al teixit empresarial i comercial (600.000 euros), per fer front a la situació del Centre Cultural derivada del tancament del Teatre-Auditori (877.000 euros) i a ajuts per a les Associacions de Famílies d'Escoles per a monitoratge, acompanyament i neteja i desinfecció (480.000 euros), entre d'altres.

ESCOLTA-HO

Així ho ha explicat el tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, que ha recordat que amb aquesta nova modificació ja són 17 milions d'euros els destinats a fer front a les conseqüències de la pandèmia.

La modificació, que també incorpora el traspàs de partides entre àmbits i ajustos en les partides dels consells de barri pels pressupostos participatius, s'ha aprovat amb el suport de tots els grups municipals, tret de Cs que s'hi ha abstingut.

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha lamentat que una modificació així d'important entri al ple per la via d'urgència i no s'informi a les comissions informatives. Un fet que tant l'alcaldessa, Mireia Ingla, com el mateix tinent d'alcaldia han desmentit.

Tot i això, el regidor de Junts per Sant Cugat Carles Brugarolas també s'ha sumat a la queixa de Cs. A més, i tot i donar suport, ha lamentat que algunes mesures arriben "tard" i opten per la via de la subvenció que "és lenta".




Pere Soler

Fem el que podem i de la manera més ràpida. Amb la incorporació dels 2 milions d'euros d'avui ja són 17 milions d'euros per mitigar els efectes de la pandèmia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.