Toni Ramon desmenteix que l'equip de govern discrimini cap entitat per afinitats polítiques


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha desmentit que l'equip de govern discrimini als col·lectius que no són afins amb la seva línia política, tal i com han afirmat en un manifest 8 entitats del municipi. Ramon assegura que aquests col·lectius, entre els quals hi ha Maulets, el CASC, la Guitza o Dissidència Sònica, reben un tracte igual que altres entitats i que així ho demostra el fet que totes reben una subvenció des de la seva àrea. El tinent d'alcalde convocarà aquests col·lectius a una reunió per mirar d'aclarir aquest tema.

El tinent d'alcalde de joventut, Toni Ramon, ha negat les afirmacions fetes per 8 entitats de la ciutat en un manifest on acusen l'equip de govern de discriminar-los per no ser afins a la seva línia política i de posar-los traves en les seves activitats.

El tinent d'alcalde s'ha mostrat sorprès per aquestes acusacions, ja que segons ha dit, tots aquests col·lectius reben subvencions de l'àrea de Joventut i participen en diferents activitats i projectes que s'engeguen des de l'àrea. Escoltem-lo.

Toni Ramon

No entenem aquestes crítiques, tractem a tots els col.lectius per igual. I algun d'aquests és el que més subvencions rep.


Toni Ramon també ha desmentit també que només aquestes entitats hagin de sol·licitar autorització de la policia local per fer algun activitat a la via pública, ja que segons afirma, aquest és un tràmit que han de fer tots els col·lectius del municipi que vulguin ocupar la via pública.

Pel que fa a la denúncia d'aquests 8 col·lectius, que asseguren que se'ls obliga a pagar una assegurança per qualsevol activitat, el tinent d'alcalde ha explicat que la normativa obliga a cobrir amb una assegurança les activitats que es facin en via pública, i que en el cas de fer servir equipaments municipals, com per exemple el pavelló municipal, es demana un prepagament per protegir el terra.

Toni Ramon

S' ajuda en tot el que pot. Però en cas de que es vulgui utilitzar un pavelló, totes les entitats han de pagar una assegurança


Toni Ramon ha afegit totes les persones o entitats que vulguin organitzar alguna activitat poden demanar informació al 010 o a l'OAC, i que allà se'ls informa de tots aquests requisits i passos a seguir. A més, en el cas d'entitats joves, poden dirigir-se també al Servei d'Informació Juvenil perquè se'ls informi i fins i tot, en alguns casos, se'ls hi facilitin els tràmits.

En tot cas, i davant d'aquest manifest, el tinent d'alcalde ja ha anunciat que proposarà una reunió amb els 8 col·lectius que el signen per intentar aclarir la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.