L'Ajuntament suprimeix les entitats de conservació pels sectors residencials


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha suprimit les entitats de conservació pels sectors residencials, que fins ara carregaven els veïns amb el manteniment de les obres d'urbanització. Aquest és un dels punts que s'ha acordat amb l'Associació de Veïns de Coll Favà, dins d'una sèrie de mesures de millora per aquest barri.

Segons ha explicat el tinent d'alcalde de ciutat sostenible, la figura de les Juntes de Conservació NO s'ajustava al model de ciutat, i ja NO s'estaven aplicant als nous plans parcials. Jan Carbó ha argumentat així la necessitat de mantenir aquestes figures de planejament pels sectors industrials i de suprimir-les pel residencial:

Jan Carbó



Els partits de l'oposició han rebut gratament la supressió de les Entitats de Conservació, i han recordat que feia molts anys que ho reivindicàven.

Segons ha explicat l'alcalde, Lluis Recoder, aquesta decisió és el primer pas per formalitzar un acord amb l'Associació de Veïns de Coll Favà, un cop el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó als veïns sobre les obres del vial de connexió, conegut com l'Escalextric. De fet, el ple d'ahir també va aprovar la modificació del Pla Parcial de Coll Favà, per substituir les càrregues dels promotors per unes altres, amb el mateix valor econòmic. D'aquesta forma, el consistori ha acatat la sentència del Tribunal Superior, que anulava el conveni urbanístic amb la Junta de Conservació sobre aquest mateix punt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.