Torrent, a Sant Cugat: 'Les albors de l'any que comença són els primers passos de la reconstrucció'

El president del Parlament de Catalunya ha visitat Sant Cugat per signar el llibre d'honor de l'Ajuntament


  • Comparteix:

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, creu que 2021 serà l'any per fer els 'primers passos de la reconstrucció'. Però admet que ara són 'moments grisos' des de diverses perspectives: 'tenim companys represaliats, reivindicacions democràtiques no ateses, duresa i pandèmia'. Ho ha dit aquest dilluns en una visita institucional a l'Ajuntament, on ha signat el llibre d'honor i on ha volgut aportar un missatge d'esperança, ja que considera que Catalunya ja ha superat en el passat 'moments molt complicats i núvols de tempesta'.

La "reconstrucció" del país a la qual fa referència Torrent passa per fer-se a través de l'òptica dels valors republicans: "llibertat, fraternitat i igualtat".

A la recepció, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha qualificat de "dolorosa" però necessària per fer front a la pandèmia la decisió d'imposar noves restriccions a partir d'aquest dijous. Tot i això, ha posat en valor el desplegament que s'ha fet a Sant Cugat "per no perdre la màgia", amb la instal·lació, per exemple, de la Fira de Reis i del Campament Reial.

Per part de l'Ajuntament, s'ha lliurat a Torrent com a obsequi una imatge on s'aprecia l''skyline' de Sant Cugat. Per part del president del Parlament, ha entregat al consistori una senyera emmarcada.


Roger Torrent

De la mateixa manera que al llarg de la història hem superat moments complicats, ara també ho farem. Les albors de l'any que comença són els primers passos de la recuperació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.