Tres santcugatencs formen part de la nova executiva comarcal de la JNC a l'àrea de Sabadell


  • Comparteix:

L'executiva s'ha escollit aquest cap de setmana en un acte a lanostra ciutat

L'executiva s'ha escollit aquest cap de setmana en un acte a lanostra ciutat

Els santcugatencs Marta Canas, Jordi Esteban i Carolina Mercader han estat escollits membres de la nova executiva comarcal de la JNC a l'àrea de Sabadell, que presideix Jordi Payola, de Palau de Plegamans. La nova direcció s'ha escollit aquest cap de setmana en un acte a la nostra ciutat on hi han participat prop de 80 persones.

La nova executiva comarcal de la JNC a l'àrea de Sabadell manté la presència santcugatenca, amb la figura de Marta Canas, que repeteix en el càrrec, i amb dues cares noves: Jordi Esteban i Carolina Mercader, que substitueixen a Jordi Puigneró i Joan Manel Nonell.

La nova executiva, que s'ha escollit aquest cap de setmana a la nostra ciutat, està encapçalada pel militant de la JNC de Palau de Plegamans, Jordi Payola, que ha estat escollit per unanimitat.

Així ho ha explicat el president de la JNC de Sant Cugat, Jordi Esteban, que ha afegit que la nostra ciutat té menys representació en aquest comitè de la que correspondria, però que d'aquesta manera es possibilita que altres municipis també hi puguin tenir presència.

Jordi Esteban

Tenim menys representació de la que tocaria però hem volgut fer un acte de deferència amb les altres poblacions. També tenen dret a ser representades amb un cert pes.


Per altra banda a l'assemblea d'aquest cap de setmana, la JNC també ha escollit el nou comitè executiu de la Federació, que en aquest cas no compta amb representació santcugatenca. Tot i això, el procés d'elecció s'ha fet a la nostra ciutat com a reconeixement de la militància santcugatenca. Jordi Esteban.

Jordi Esteban

Sant Cugat va ser escollit, podrÍem dir, com a reconeixement del pes de la militància santcugatenca dins la JNC.


El comitè executiu comarcal de l'àrea de Sabadell es reunirà cada quinze dies per debatre tots els temes referents a aquesta zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.